سفارش تبلیغ
صبا ویژن
همنشینی دانشمندان عبادت است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :65
بازدید دیروز :11
کل بازدید :213202
تعداد کل یاداشته ها : 170
103/9/11
7:47 ص
هشت دلیل بوی بد دهان



هشت دلیل بوی بد دهان


بوی بد دهان عبارت است از بوی ناخوشایندی که هنگام تنفس یا صحبت کردن شخص به مشام می رسد. این بو ممکن است به صورت گذرا یا مزمن وجود داشته باشد که در این صورت در زندگی شخصی و نیز روابط اجتماعی فرد باعث پریشانی خود و اطرافیانش می شود و در بسیاری از موارد می تواند منجر به کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و منزوی شدن شخص مبتلا شود...

 

 


  
بازدید از موزه‌های مختلف جهان در اینترنت



بازدید از موزه‌های مختلف جهان در اینترنت


جام جم آنلاین: گوگل آرت آثار هفده موزه بزرگ جهان را به صورت مجازی در اختیار کاربران اینترنت قرار داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، گوگل آرت وب سایتی را راه اندازی کرده است که کاربران اینترنت می توانند در آن به طور مجازی به موزه های مختلف از جمله آرمیتاژ دسترسی داشته باشند.

آثار هفده موزه بزرگ که حاضر به همکاری با گوگل آرت شده اند با شفافیت بسیار بالایی در این وب سایت به نمایش در آمده است. کاربران اینترنت می توانند آثار این موزه ها را در محیط کاذب سه بعدی به صورت 360 درجه چرخانده و تماشا کنند.

عکس هایی که از آثار موزه ها گرفته شده و برای ایجاد این موزه های مجازی مورد استفاده قرار گرفته اند عکس های 7 میلیارد پیکسلی هستند که هزار برابر بیشتر از عکس های معمولی است.




  
تسکین دردهای استخوانی با گل رز



تسکین دردهای استخوانی با گل رز


چای نهنج گل رز، یکی از نوشیدنی‌هایی است که نه تنها تهیه آن آسان بوده بلکه به سبب در دسترس بودن ماده اولیه آن، مصرفش توصیه می‌شود. برای تهیه این نوع چای، دو قاشق نهنج ساطوری شده گل رز را در یک فنجان آب‌جوش ریخته و مدت 15 دقیقه منتظر بمانید. باید توجه داشت از گل‌های رزی که آغشته به سموم هستند مصرف نشود و قبل از استفاده نهنج‌ها کاملاً شست‌وشو داده شوند.

چای نهنج گل رز، سرشار از ویتامین ث است به همین دلیل تأثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی داشته و مصرف آن هنگام سرماخوردگی، سرفه و احتقان گلو را تسکین می‌دهد.

 


  


درمان ضعف عملی در عبادات



 




 


 


شناخت عامل اصلی حرکت است. خمیر مایه ی عمل شناخت است. هسته ی مرکزی رفتار آگاهی است. از این رو در تقویت شناخت باید فکری کرد.


 




 


 


دین

بعضی افراد علی رغم اعتقاد به حقانیت دین اسلام و اعتقادات و دستورات آن، در عرصه عمل ضعیفند، یعنی با وجود اینکه دستورات اسلام را حق می دانند، در مرحله عمل گرفتار تنبلی و یا بی توجهی می شوند. اعتقادات بهشان انگیزه و حرکت نمی دهد. این گونه نیست که وقتی صدای اذان به گوش می رسد میل و رغبت کنند به نماز خواندن و یا وقتی در جمعی قرار گرفتند که گناه آلود بود، عزم راسخ کنند بر خروج از آن. راه حل این مشکل کجاست؟ چطور می توان انگیزه عمل را در این افراد به وجود آورد؟


 


ادامه مطلب...


  
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >